Basın Açıklamaları

Bir İnsanı Öldürmek Bütün İnsanliğı Öldürmek Gibidir

Bir İnsanı Öldürmek Bütün İnsanliğı Öldürmek Gibidir
20.08.2016 tarihinde Gaziantep ilimizde bir düğünde meydana gelen canlı bomba saldırısında 50 kişi hayatını kaybetmiş ve bir çoğu ağır yaralı olmak üzere 94 kişi yaralanmıştır. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bir İnsanı Öldürmek Bütün İnsanliğı Öldürmek Gibidir

 20.08.2016 tarihinde Gaziantep  ilimizde  bir düğünde meydana gelen canlı bomba saldırısında 50 kişi hayatını kaybetmiş ve  bir çoğu  ağır yaralı  olmak üzere 94 kişi yaralanmıştır. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

 

Üzülerek öğreniyoruz ki kendine dini refaranslar alan bir örgüt  Kutsal kitabimizda geçen " Bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüştur" düsturunu hiçe sayarak  ve din motiflerini kullanarak vahşi yüzünü bir kez daha göstermiştir.

 

Çoğunluğu kadın ve çocukların hayatını kaybettiği bu gaddar saldiriyi Gaziantep Mazlumder olarak kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Mazlumder Gaziantep şubesi