FİLİSTİN BASIN AÇIKLAMASI
Ne zaman barıştan bahsetse tüm insanlıkla alay edercesine katliamlarına hız veren, topyekûn Filistin halkını; en temel ihtiyaç maddeleri olan gıda, elektrik ve yakıttan mahrum bırakarak Filistin'i ölüm kampına çeviren işgalci İsrail bir vahşet sergiliyor.
Gazze'nin enerji kaynaklarını tahrip edip enerji akışına da izin vermeyen İşgalci İsrail Devleti'nin bu uygulaması yüzünden; ulaşım durma noktasına geldi, fırınlar ekmek üretemiyor, hastaneler sağlık hizmeti veremiyor, sağlık gereçleri olmadığından hastalar, hatta küvezlerdeki bebekler bile tüm dünyanın gözü önünde can veriyor.
Tam da sözde barış görüşmelerinin arefesinde hacdan dönen masum Filistin hacılarına füze ve bomba yağdıran, hemen akabinde 17 yiğit Filistin evladını vahşice katleden ve günübirlik katliamlarına devam eden işgalci Siyonist güçler; barış, söz, akit ve anlaşma tanımıyor ve bütün dünyayı oyalamayı sürdürüyor.
Biz Anadolu Gençlik mensupları olarak, işgalci Siyonist güçlerin tüm bu insanlık dışı katliam ve zulümlerini şiddetle kınıyor, lanetliyor ve avazımız çıktığınca haykırarak şu çağrıda bulunuyoruz:
"Özelde İslam dünyası, genelde bütün dünya artık bunu anlamalı ve gereğini yapmalıdır.
İnsanlığın yüzkarası bu durum karşısında bütün ülkeler, İslam Ülkeleri ve özellikle Türkiye, İsrail ve koruyucusu ABD işbirlikçiliğinden vazgeçmelidir."
Ey Müslümanlar ve ey İnsanlar! Artık sözün gücü kalmadı, bu zulme sessiz kalmayın ve bir şeyler yapın!
Onlara yapılan bize yapılmıştır.
Onlara yapılan tüm Müslümanlara yapılmıştır.
Onlara yapılan tüm İnsanlığa yapılmıştır.
Ey İslam Ülkelerinin İdareci ve Temsilcileri!
Bu zulüm ve katliamlar tam da sizin Siyonist destekçileriyle yüzlerce milyarlık anlaşmalar yaptığınız bir zamanda gerçekleşiyor. Bu paralarla elde edilen güç ve silahlarla Filistinlilerin yok edildiğini görmüyor musunuz? Sizi köle gibi sömüren bu gücün kullandıktan sonra sizi de bir kenara atacağını düşünmüyor musunuz?
Türkiye'nin seçilmiş temsilcileri!
Halkınız sizden kardeş Filistin halkı ve tüm mazlumlar için sesinizi yükseltmenizi beklemektedir.
Değerli medya mensupları ve aydınlar! Kalemleriniz ve dilleriniz bugün konuşmazsa ne zaman konuşacak. Filistin'de yaşanan katliam, soykırım ve zulümlere herhangi bir magazin haberi kadar bile yer verilmemesi vicdanınızı sızlatmıyor mu?
Tüm inananları şu ayet mealini yeniden anlama düşünme ve gereğini yapmaya davet ediyoruz: "Size ne oldu da Allah cc yolunda ve 'Rabbimiz! Bizi, halkı zalim olan bu şehirden kurtar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla' diyen mazlum erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz?(nisa 4/75)
Gelecek hafta 12:30 görüşmek üzere.
Akyazı Başörtüsüne Özgürlük Platformu Adına
AGD AKYAZI ŞUBE BŞK.
MAHMUT ALEMDAR